Wat is voetreflexologie?

De geschiedenis van voetreflexzonemassage gaat ver terug:

Al 4000 jaar geleden werd deze massagetechniek toegepast in China en Egypte. Sinds 1890 heeft het zijn weg weten te vinden naar de Westerse wereld.

Voetreflexzonemassage is een techniek waarbij de voeten gemasseerd worden. De massage kan verschillende doelen hebben en de manier waarop je gemasseerd wordt, is afgestemd op dat doel. De massages spreken het zelfgenezend vermogen van uw lichaam aan.

Bij Ine kunt u terecht voor:

Therapeutische voetmassage:

Hierbij masseert Ine bepaalde delen van uw voet, net wat u nodig hebt.  De voet is onderverdeel in reflexzones die in verbinding staan met andere delen van uw lichaam, zoals uw hoofd, maag of nieren. Door de voetreflexmassage wordt de werking van dat deel van uw lichaam gestimuleerd of ontspannen, afhankelijk van het doel van de massage.  De massage kan genezing bevorderen: het helpt de minder goed functionerende organen en kan pijn verlichten.

Ontspannende voetmassage:

Tijdens deze behandeling masseert Ine uw hele voeten op een ontspannende manier. Ze stimuleert of kalmeert precies de plaatsen op uw voet die ervoor zorgen dat stress wegebt en uw lichaam de ontspanning toelaat.